Mediefokus på scoot vs. skateproblematikken

 

For en månedstid siden satte Weekendavisen fokus på udfordringen med skateparks, der oversvømmes af børn på løbehjul. Siden da har flere medier fulgt op på historien.

Læs mere ...

En sommeraften i Ribe

Skateboard.dk har modtaget en lille beretning om et lille skate-trip til FSRs nyeste kreation i Ribe. Afsenderen er ingen ringere end Esbjerg-legende, Morten Knak

Læs mere ...

Hvorfor er I medlem af Rullesport Danmark?

Rullesport Danmark er glade, da medlemstallet steg markant i 2019. Det skyldes blandt andet, at syv nye skateboardforeninger meldte sig ind. Skateboard.dk har spurgt de syv, hvad grunden er til, at de har meldt sig ind og om de har fået det ud af det, som de forventede.

Læs mere ...

Nye tal på dansk foreningsskateboard

Danmarks Idrætsforbund tæller en gang om året sinde medlemmer. Tallene for 2019 er netop blevet opgjort og Skateboard.dk har kigget lidt på tallene for Rullesport Danmark

Læs mere ...

Copenhell 2020

Cphell forside

Blev coronakrisen forudsagt af en tidsrejsende på Copenhell i 2016? Og hvilke bands er værd at se, hvis årets metalfestival ikke bliver aflyst, og du gerne vil føle dig ung med de gamle?

 

Læs mere ...

Skateboardpolitisk start på 2020

Der er i årets første måneder sket et par ting på det skateboardpolitiske område. Skateboard.dk kommenterer

Læs mere ...

Ny organisering i RullesportDanmark

Skatesporten i Danmark har siden maj 2018 officielt været organiseret i RullesportDanmark gennem Sportskomitéen for Skateboard. Rullesport Danmark har i denne weekend præsenteret et forslag til en organisationsændring. Skateboard.dk har taget et kig på det oplæg, som blev præsenteret i Idrættens Hus

Læs mere ...

Kiwiernes organisering af skatebording

For at forstå sig selv må man nogen gange kigge på andre. Skateboard.dk har derfor taget rejsen om på den anden side af jorden og snakket Skateboarding New Zealand

Læs mere ...

Lyden fra skrrrtboards

Skatepark.dk kigger lidt nærmere på lyde fra skateparks

Læs mere ...

Ny beton i Silkeborg

silkeborg1

FSR beton har gang i byggeriet af endnu en beton park. Denne specielle park er designet af Teit Andersen og der er officiel indvielse d. 29. juni.

Læs mere ...

Concrete tour 2018

ct 18 1

Den svenske beton udflugt var en hed affære da sommeren 2018 bød på mange skovbrande og totalt optændingsforbud i sverige.

Læs mere ...

Dansk SkateSport

En ny national skateforening, der skal fremme de sportslige aspekter af skating, er blevet stiftet i denne weekend.

Læs mere ...

Street Masters 2019 – et jysk perspektiv

streetmasters 2019 5

Der var trommet til DM i Street for Old Boys i hovedstaden. Jysk Skateboardforbund havde sendt en fragmenteret trup afsted. Her er oplevelsen fra en vestjysk vinkel.

Læs mere ...

Pressemeddelse fra Rullesport Danmark

Skateboard har fået egen sportskomite i Danmark og der er kommet et elite program for de skarpeste skatere.

Læs pressemeddelsen som pdf her